ELDICLAU – Antreprenor General

Proiecte finalizate

Reabilitarea termică a pavilionului 31 – Învăţământ din cazarma 329-Boboc

BENEFICIAR:
MINISTERUL APARARII NATIONALE
DATA INCEPUT:
26. IULIE 2019

DATA SFARSIT:
03. FEBRUARIE 2022
VALOAREA CONTRACTULUI:
24.148.038, 17 RON

Prin proiect se urmăreşte: reabilitarea termică a sistemului de încălzire şi a sistemului de furnizare a apei calde de consum, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice şi/sau termice pentru consum propriu, instalare, reabilitare şi modernizare a sistemelor de climatizare şi/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calităţii aerului interior, lucrări de reabilitare şi modernizare a instalaţiilor de iluminat în clădiri 

Heliport civil in terasa, amplasat pe terasa Corpului "C' Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti

BENEFICIAR:
SPITALUL UNIVERSTAR DE URGENTA BUCURESTI

DATA INCEPUT:
07. IUNIE 2018

DATA SFARSIT:
02. DECEMBRIE 2019

VALOAREA CONTRACTULUI:
3.579.173,61  RON

Primul heliport medical în terasă din București a fost inaugurat

Cu ajutorul acestui heliport, la Spitalul Universitar de Urgență din București se scrie istorie. Marcăm o serie de premiere pentru binele pacienților. Am jurat să salvăm vieți, avem un colectiv medical înalt specializat, iar acum avem și cel mai modern heliport din țară. Investiția realizată de Maxbet scurtează semnificativ timpul necesar pentru salvarea de vieți, reduce din presiunea la care sunt supuși salvatorii. Acest proiect nu este un câștig real doar pentru locuitorii Capitalei, vorbim de pacienți din toată țara care vor beneficia de un transport rapid, pacienți a căror viață va fi salvată în Unitatea noastră de Primiri Urgențe și în blocul operator”, a declarat Adriana Nica, managerul Spitalului Universitar de Urgență București.

Platforma heliportului are o structură metalică formată din rigle tip grinzi din oțel și stâlpi zăbreliți, este dotată cu jgheaburi și plase de siguranță, cu instalație electrică de balizaj, cu marcaje luminoase, cu echipamente de salvare, protecție și de stingere a incendiilor. Compania ABC Development Aviation este proiectantul și managerul de proiect al heliportului, societatea fiind specializată în construcția de heliporturi medicale și civile.

Statie Petrom la Complexul Petrom Vama Giurgiu

BENEFICIAR:

DATA INCEPUT:

DATA SFARSIT:

VALOAREA CONTRACTULUI:

Terminal sosiri curse externe pasageri AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA TRAIAN VUIA S.A

BENEFICIAR: 
AEROPORTUL INTERNATIONAL
TIMISOARA – TRAIAN VUIA

DATA INCEPUT:
18. MAI 2018

DATA SFARSIT:
21. IANUARIE 2022

VALOAREA CONTRACTULUI:
26.547.893,44 RON

Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara devine a doua cea mai mare poartă de intrare pe cale aeriană în România prin darea în folosință a noului terminal de sosiri externe a pasagerilor.

Noul terminal se întinde pe o suprafață construită de 4.383 mp, are patru porți de sosire, poate deservi simultan un flux de 540 de pasageri (trei curse) și va permite o creștere a traficului aerian de persoane la aproximativ 3 milioane de pasageri pe an. Terminalul este dotat cu 10 puncte de control ale poliției de frontieră, trei puncte de control vamal și o zonă de procesare a bagajelor în suprafață de 200 mp. Acesta dispune și de alte facilități și utilități specifice, vizând confortul și siguranța pasagerilor. Printre acestea, sistem de supraveghere, casă schimb valutar, spații comerciale, panotaj electronic, zonă de așteptare, spații de parcare.

 

Construirea unei infrastructuri performante de cercetare-dezvoltare-inovare în domeniul sistemelor de intelligence pentru securitate

BENEFICIAR: 
UNITATEA MILITARA 0418 BUCURESTI

DATA INCEPUT:
28. DECEMBRIE 2018

DATA SFARSIT:
19. AUGUST 2021

VALOAREA CONTRACTULUI:
23.920.655,38 RON

Obiectivul general al proiectului este creșterea competitivității economice la nivel național prin construirea la nivelul Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul” a unei infrastructuri de cercetare în domeniul securității și intelligence-ului la cele mai înalte standarde de perfomanță.
Noul complex de cercetare va fi compus din 7 laboratoare de cercetare, dotate cu echipamente software performante, adecvate exigențelor unei cercetări de vârf care vor facilita transferul de cunoaștere și tehnologie între mediul academic cu cel guvernamental și privat.

Unul dintre obiectivele centrului este de a extinde utilizarea platformelor de producere a intelligence-ului către o gamă de utilizatori mai diversă și mai voluminoasă, o condiție necesară a unei abordări integrate a securității infrastructurilor și serviciilor. Tehnologiile dedicate colectării și analizei informațiilor din dotarea noului complex de cercetare vor permite îmbunătățirea capacității de a gestiona volumul mare de date și de a controla indicatorii de performanță, încurajând, astfel, explorarea și descoperirea analitică.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala - sector 1

BENEFICIAR: 
AGENTIA NATIONALA DE ADMINISTRARE FISCALA

DATA INCEPUT:
02. SEPTEMBRIE 2022

DATA SFARSIT:
28. SEPTEMBRIE 2022

VALOAREA CONTRACTULUI:
23.920.655,38 RON