ELDICLAU – Antreprenor General

Proiecte in desfasurare

Muzeul National "George Enescu"

BENEFICIAR:
MINISTERUL CULTURII SI IDENTITATII NATIONALE
DATA INCEPUT:
06. NOIEMBRIE 2019

DATA SFARSIT:
IN DESFASURARE
VALOAREA CONTRACTULUI:
31.927.267,00 RON

Muzeul Naţional „George Enescu” – Palatul „Cantacuzino” este monument istoric şi de arhitectură de valoare naţională şi universală înscris în Lista Monumentelor Istorice.

Clădirea va fi supusă unui amplu proces de relevare, cercetare şi analizare, revizuire, restaurare şi refacere a tuturor componentelor şi detaliilor arhitecturale, de la soclul clădirii până la învelitoarea din tablă de zinc, tâmplărie din lemn sau metalică la uşi şi ferestre, pardoseli şi tencuieli. Prin lucrările executate în anii ’90 ai secolului trecut (arhitectură, structură, instalaţii) nu s-au eliminat toate deficienţele de care suferă clădirile şi incinta. Astfel, lucrările de componente artistice au rămas în totalitate nerezolvate.

Întrucât faţadele, volumetria spaţială interioară cu decoraţia în stucatură şi pictura murală constituie valoarea arhitecturală a monumentului, lucrările de consolidare se vor executa fără afectarea lor.

Spitalul de Oncologie Arad

BENEFICIAR:
CONSILIUL JUDETEAN ARAD

DATA INCEPUT:
14. IULIE 2022

DATA SFARSIT:
IN DESFASURARE

VALOAREA CONTRACTULUI:
9.339.050 RON

Durata de realizare a investiţiei se estimează între 24 şi 36 de luni. Construcţia propusă pentru modernizare are regim de înălţime Demisol + Parter + Etaj.

În prezent este clădire neutilizată şi se doreşte transformarea acesteia în spital (secţie oncologie) cu 50 de locuri de găzduire a pacienţilor. Investiţa se va realiza în clădirea de pe strada Vicenţiu Babeş, aflată în proprietatea Consiliului Judeţean Arad.

În prezent se lucrează la amenajarea unei corp de clădire nou, în conformitate cu normele medicale în vigoare. Clădirea este situată pe strada Vicențiu Babeș, și va fi destinată Secției Oncologie.

Institutul de igiena si sanatate publica veterinara

BENEFICIAR:

DATA INCEPUT:

DATA SFARSIT:

VALOAREA CONTRACTULUI:

Terminal sosiri curse externe pasageri AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA TRAIAN VUIA S.A

BENEFICIAR: 
AEROPORTUL INTERNATIONAL
TIMISOARA – TRAIAN VUIA

DATA INCEPUT:
18. MAI 2018

DATA SFARSIT:
21. IANUARIE 2022

VALOAREA CONTRACTULUI:
26.547.893,44 RON

Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara devine a doua cea mai mare poartă de intrare pe cale aeriană în România prin darea în folosință a noului terminal de sosiri externe a pasagerilor.

Noul terminal se întinde pe o suprafață construită de 4.383 mp, are patru porți de sosire, poate deservi simultan un flux de 540 de pasageri (trei curse) și va permite o creștere a traficului aerian de persoane la aproximativ 3 milioane de pasageri pe an. Terminalul este dotat cu 10 puncte de control ale poliției de frontieră, trei puncte de control vamal și o zonă de procesare a bagajelor în suprafață de 200 mp. Acesta dispune și de alte facilități și utilități specifice, vizând confortul și siguranța pasagerilor. Printre acestea, sistem de supraveghere, casă schimb valutar, spații comerciale, panotaj electronic, zonă de așteptare, spații de parcare.

 

Construirea unei infrastructuri performante de cercetare-dezvoltare-inovare în domeniul sistemelor de intelligence pentru securitate

BENEFICIAR: 
UNITATEA MILITARA 0418 BUCURESTI

DATA INCEPUT:
28. DECEMBRIE 2018

DATA SFARSIT:
19. AUGUST 2021

VALOAREA CONTRACTULUI:
23.920.655,38 RON

Obiectivul general al proiectului este creșterea competitivității economice la nivel național prin construirea la nivelul Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul” a unei infrastructuri de cercetare în domeniul securității și intelligence-ului la cele mai înalte standarde de perfomanță.
Noul complex de cercetare va fi compus din 7 laboratoare de cercetare, dotate cu echipamente software performante, adecvate exigențelor unei cercetări de vârf care vor facilita transferul de cunoaștere și tehnologie între mediul academic cu cel guvernamental și privat.

Unul dintre obiectivele centrului este de a extinde utilizarea platformelor de producere a intelligence-ului către o gamă de utilizatori mai diversă și mai voluminoasă, o condiție necesară a unei abordări integrate a securității infrastructurilor și serviciilor. Tehnologiile dedicate colectării și analizei informațiilor din dotarea noului complex de cercetare vor permite îmbunătățirea capacității de a gestiona volumul mare de date și de a controla indicatorii de performanță, încurajând, astfel, explorarea și descoperirea analitică.