ELDICLAU – Antreprenor General

Servicii

ce oferim

Eldiclau, un partener de incredere pentru orice proiect de constructii industriale.

Eldiclau este o companie cu o vasta experienta in domeniul constructiilor industriale, cu o istorie de peste 27 de ani in acest domeniu. Compania se specializeaza in proiecte de constructii industriale si ofera solutii adaptate nevoilor clientilor sai, indiferent de locatie sau de complexitatea proiectului. Cu o echipa de profesionisti dedicata si cu tehnologii moderne, Eldiclau este un partener de incredere pentru orice proiect de constructii industriale.

DATA

cine suntem

Compania in cifre

150+

Proiecte

Avem o experienta bogata in lucrarile industriale de constructii in cei 27 de ani de activitate.

80+

Clienti

Clientii sunt cea mai importanta parte a unei companii, iar satisfactia lor e foarte importanta pentru noi.

120+

Angajati

Fara angajati dedicati, o companie nu poate functiona. Implicarea acestora e cruciala pentru ducerea proiectelor la bun sfarsit.

98%

Satisfactie

Masurarea satisfactiei clientilor, e importanta pentru noi, deoarece ne face sa fim mai buni dupa fiecare contract incheiat cu succes.

despre antrprenoriat general

Antreprenoriat general

In calitate de antreprenor general, Eldiclau se ocupa de managementul proiectului, coordonarea echipei de constructori si subcontractori, furnizarea materialelor si echipamentelor necesare, asigurarea respectarii termenelor si a bugetului, precum si de verificarea calitatii lucrarilor. Aceasta abordare simplifica procesul de constructie pentru client, oferind un singur punct de contact pentru toate aspectele proiectului.

01.

Planificare

View More
02.

Constructie

View More
03.

Restaurare

View More
04.

Reconstructie

View More
05.

Consultanta

View More
06.

Proiecte speciale

View More
Parteneri

Esti in cea mai buna companie.

Parteneriatul este esential in domeniul constructiilor, unde colaborarea si comunicarea stransa intre toate partile implicate sunt cheile succesului unui proiect. Eldiclau recunoaste importanta acestui aspect si isi asuma rolul de partener de incredere pentru clientii sai.